Türkiye Cumhuriyeti’ni tehdit eden terör örgütlerinin en önemlilerini herkes biliyor: PKK, IŞİD,FETÖ.

Bunlar neyin peşindeler onu da biliyoruz: PKK, Türkiye’yi parçalayıp Kürdistan’ı kurmak peşinde iken diğerleri cumhuriyeti yıkıp yerine bir din devleti kondurmak peşindeler. Bu yüzden terör örgütü olarak adlandırılıyorlar.

Ama bugün elinde silah olmadığı halde Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak için mücadele yürütün bir kesim daha var. Bunlar da devletin içine sızarak temelleri çökertmek peşindeler.

Bunlar, arkasına AKP iktidarını almış olan takımlardır. Devletin her yerinde karşımıza çıkmaktadırlar. Son örneği bir AKP’li belediyeden ses verdi.

SAYIN BAHÇELİ KİMLERLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR?

Cumhuriyeti yıkmak için mücadele yürüttüklerini dolaylı yoldan söyleyen bir terörist var. Manisa’nın AKP’li Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin danışmanı olan Mehmet Emin Sofuoğlu… Bu terörist zihniyetli adam, bir internet haber portalında yazdığı köşe yazısında; 100’üncü yılına yaklaşan Cumhuriyet’i hedef aldı. Bakın neyi itiraf ediyor:“Kimin kötü olduğunun anlaşılamadığı bir dönemin, ya kahramanları olacağız ya da hainleri! Herkes tarafını iyi seçsin! Çünkü bu sürecin sonunda yüz yıllık bir defter kapanacak! Yeni yüzyılın defteri ise çoktan açıldı”

Biraz aklı olan, bu adamın, “Biz 2023’te bu Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkacağız! Bizim yanımızda yer alın yoksa sizin için kötü olur!” demek istediğini anlar.

AKP işte böyle cumhuriyet düşmanlarına kol kanat geriyor. Savcıların hiçbirisi bu adamlara dokunamıyor. Çünkü bu, kamuoyuna açıklanmamış ama pratikte çok bilinen bir AKP politikasıdır.

Şimdi MHP’li kardeşlerime ve bu partinin lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye soruyorum:

Devlet Bey! Siz, Erdoğan’ın her yaptığını destekleyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin defterini dürmeye çalışanlara yardımcı olmuş olmuyor musunuz?

Cumhuriyeti yıkmaya çalışanlarla PKK’lıların ne farkı vardır, açıklar mısınız?

TÜRK MİLLETİ DAHA ÖLMEDİ

Türkiye Cumhuriyeti’ni Türk milleti kurmuştur. Türk milletini 18 yıldır Arapçılıkla zehirlediniz, ona milli kimliğini unutturmaya çalıştınız. Ama bu millet daha ölmedi. Bu son büyük Türk devletini yıkmaya çalışan Amerikan ajanları şunu iyi bilsinler: Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın torunları 1920’lerde olduğu gibi 2020’lerde de sizlere asla geçit vermeyecektir.

Merak edilmesin… 100 yıllık cumhuriyetin 18 yıllık reklamarası en geç 2023 yılında, sona erecek; bu yıl cumhuriyetin bitiş yılı değil AKP’nin gidiş yılı olacaktır.

4 TEMMUZ REZALEATİNİ UNUTMADIK

4 Temmuz, dünyada ABD’nin en önemli bayramı olarak bilinir ve buna Kurtuluş Günü denilir.

İşte 2003 yılının 4 Temmuz’unda Kuzey Irak’ta bulunan Amerikan askerleri, Süleymaniye’deki küçük Türk birliğini basarak esir aldılar.

Baskını yapanlar Amerikan 173. Hava İndirme Tugayı'na bağlı askerlerdi. Ama yanlarında kılavuz olarak Peşmergeler bulunmaktaydı. Bunlar 3’ü subay 8’i astsubay olmak üzere 11 Türk askerini “yasadışı faaliyetlerde bulundukları gerekçesiyle” başlarına çuval geçirerek göz altına almış ve Kerkük’e götürmüştür. Türk askerleri 60 saat boyunca esir tutulmuştur.

Olay esnasında Türk timi ile birlikte göz altına alınan İngiliz yazar Michael Todd’un anlattığına göre; Türk Özel Kuvvetler Komutanı, Amerikalı siyah bir asker tarafından tekmelenmiş; sonrasında büro önünde başlarına çuval geçirilmiş, şehir merkezinden geçirilerek halka teşhir edilmiştir.

Türkiye, baskına direnilmemesi için Süleymaniye’deki askerlere emir vermiştir.

İşte bu büyük rezalet AKP iktidarında yaşanmıştır. Başbakan ise AKP Lideri Tayyip Erdoğan’dır. Kendisine “Bu rezaleti protesto için ABD tarafına nota verecek misiniz?” diye sorulunca işi alaya alarak, “Ne notası? Müzik notası mı?”diye cevap vermiştir.

Türk ordusu cumhuriyet tarihinde bir örneği daha bulunmayan rezaleti sineye çekmek zorunda bırakılmıştır.

Bugün bekledim… Bekledim ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerimizin bir daha başına çuval geçirilemeyeceğini söylesin.

Genelkurmay Başkanlığı zaten ağzını açamaz… Birisi kızsa hemen FETÖ’cü gösterilip müebbetle uğurlanır.

Bekledim ki MHP Lideri Devlet Bahçeli çıkıp çuvalcılara karşı gürlesin.

Bekledim ki CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğluile İYİ Parti Lideri Meral Akşener de çıksınlar, Türk milletinin bu çuval işini unutmadığını söylesinler.

Canları sağ olsun, onlar unutmuş olabilirler ama Türk milleti o çuvalı unutmadı.

O çuval hâlâ başımızda…

Bir zamanlar TGB’li gençler çırpındı durdu.

Şimdi unuttuk mu?

Unutan kim varsa yüzü kara olsun…