Toplumsal İstanbul

Aralarında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un da olduğu 19 kişi, İstanbul'da yapılan ev baskınlarıyla gözaltına alınmıştı. Operasyonun nedeninin ise 'PKK-KCK soruşturması' olduğu belirtilmişti. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, yaşananlarla ilgili ilk açıklamayı bugün yaptı. Şişli Belediye Başkanı "Masumiyet karinesi esastır ve sürecin yakinen takipçisiyim" dedi.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un İstanbul'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınanlar arasında bulunması hakkında açıklama yaptı. Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, "Bilinmelidir ki; masumiyet karinesi esastır ve sürecin yakinen takipçisiyim. Eşit hizmet-temiz siyaset ve toplumcu belediyecilik anlayışımız ve çizgimizden sapmadan ben ve tüm belediye çalışanlarım Şişlili komşularımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz" dedi.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin açıklamasında şöyle dedi:

Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Sayın Cihan Yavuz; belediyemizle ilgili üzerinde bulunan görev ve sorumlulukları eşit hizmet anlayışıyla sürdüren başkan yardımcımızdır.

Toplumcu belediyecilik çizgisinden sapmadan, önemli işlere imza atan, Şişli Belediyesi yönetimi ve çalışanları, çalışmalarını bu yönde sürdürmeye devam etmektedir.

Bilinmelidir ki; masumiyet karinesi esastır ve sürecin yakinen takipçisiyim. Eşit hizmet-temiz siyaset ve toplumcu belediyecilik anlayışımız ve çizgimizden sapmadan ben ve tüm belediye çalışanlarım Şişlili komşularımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz.