Düşen eğitim uçağı hakkında kendisinden bilgi almak isteyen muhabirin adını karıştırmasını gerekçe göstererek konuşmayan Büyükçekmece Kaymakamı Mehmet Özel, muhabire "İsmimi de yanlış söylediniz zaten" dedi.

İstanbul Büyükçekmece'de saat 11.00 sıralarında düşen eğitim uçağına ilişkin bilgiler sahadan gelmeye devam ediyor. Arama kurtarma ekiplerinin, sağlık ekiplerinin ve kolluk kuvvetlerinin de intikal ettiği bölgeye yetkililer de inceleme yapmak üzere geldi. Sahadan bilgi paylaşımı yapmak üzere alana gelen CNN Türk muhabiri, yaralı pilotun Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldığı bilgisini aktardıktan sonra Büyükçekmece Kaymakamı'nın da alanda bulunduğunu söyleyerek kaymakama mikrofon uzattı.

'BEN İSMAİL BEY DEĞİLİM, İSMİMİ DE YANLIŞ SÖYLEDİNİZ ZATEN'
Olay yerinin karışıklığı nedeniyle hızlıca bilgi aktarmaya çalışan muhabir, "Yanımızda Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Bey var, onunla konuşalım" diyerek, Büyükçekmece Kaymakamı Mehmet Özel'e mikrofon uzattı.

Sinirlenen Büyükçekmece Kaymakamı Mehmet Özel, "Ben İsmail Bey değilim, ismimi de yanlış söylediniz zaten" ifadelerini kullanarak muhabire bilgi vermedi.

CNN Türk muhabiri, daha sonra kargaşadan dolayı karışıklık yaşadığını belirterek özür diledi.