Toplumsal Haber Merkezi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz aylarda başlattığı 'askıda ekmek' kampanyası, Türkiye ekonomisinin getirildiği noktanın Saray ittifakı cephesince itiraf edilmesi olarak yorumlanmıştı. Bu kampanya uzunca süre tartışılmıştı ve Millet İttifakı bileşenleri tarafından eleştirilmişti. 

İyi Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da bu kampanyaya atıfta bulunarak başlayan aşılama çalışmalarını eleştirmiş ve "Askıda aşı var mı?" diye sormuştu. Bu soru MHP'li Yönter'i kızdırdı, günlerdir sokaklarda yaşanan saldırılar yerini Twitter'daki saldırılara bıraktı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de siyasi eleştiriye siyasetle yanıtlamak yerine saldırmayı ve hedef göstermeyi seçti. Türkkan'ın söz konusu mesajının ekran görüntüsünü paylaşan Yönter, "Lütfü bu aşı seninle ilgili değil...Sen kafa yorma...Bahse konu aşıyı insanlar kullanıyor...Ayrıca hayvanların da aşıları var...Ancak senin türüne uygun bir aşı henüz bulunamadı...Eğer bulunursa askıya kalmaz aşıyı yersin kargacık burgacık Lütfü!" dedi.

Ancak...

Lütfü Türkkan bu mesajı 14 Ocak günü sabah saatlerinde attı. MHP'li Yönter ise, Lütfü Türkkan'ı bu mesajıyla hedef almak için neden 48 saat bekledi? 

MHP'li Yönter'in yazdıklarının ve üslubunun haricinde bu da merak konusu oldu.