Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın HDP'ye açtığı kapatma davası iddianamesinde ismi ‘siyasi yasak’ istenenler listesinde bulunan Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık, “Cumhuriyet tarihinin en büyük çetesi ve yancıları... kendinden olmayanlara terörist diyor. Sizsiniz terörist” dedi.

HDP’ye açılan kapatma davası iddianamesinde ismi ‘siyasi yasak’ getirilmek istenenler listesinde yer alan Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık, çok sert tepki gösterdi. Şık, kendisine ‘terörist’ diyenlere ‘sizsiniz terörist’ karşılığını verdi.
Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Şık, “Saray Rejiminin yargısı HDP’ye açılan kapatma davasında siyasi yasak istenenler arasına beni de eklemiş. Şeref nişanesidir” dedi.

‘CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK ÇETESİ VE YANCILARI…’ 
Savcının kendisinin yargılandığı ve beraat ettiği ODA TV davasını dahi iddianameye koyduğunu kaydeden Ahmet Şık, “Savcı her birimiz hakkında açılan tüm soruşturmaları boca etmiş iddianamesine” dedi. Mükerrer soruşturmaların yanı sıra beraat ettiği Ergenekon sürecindeki Oda TV davasını dahi listeye koyduğunu kaydeden Şık, “Cumhuriyet tarihinin en büyük çetesi ve yancıları, iktidardaki ömürlerini uzatmak için bizlere/kendinden olmayanlara terörist diyor. Sizsiniz terörist” ifadelerini kullandı.