Toplumsal Haber Merkezi

Boğaziçi direnişini bitirmek için her yolu deneyen ama saldırıları ve tehditleriyle başarılı olmak bir yana tüm Türkiye'yi sürece dahil eden iktidar, sosyal medyadan da siliniyor. Yandaşların sosyal medyada #Erdoğanınyanındayız etiketiyle başlattıkları çalışmaya valiler, kaymakamlar bile destek verme ihtiyacı hissediyor. Örnek olarak, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da bu kampanyaya destek verdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la çektirdiği bir fotoğrafı bu etiketle paylaşan İsmail Ustaoğlu, üstüne de "Dün, bugün, yarın ve her daim... Erdoğan" yazdı. AKP'liliğini ve de reisçiliğini hiç gizleme ihtiyacı hissetmeyen valinin mesajı sosyal medyada tepki topladı. Ustaoğlu'na yüzlerce sosyal medya kullanıcısı vali olduğunu hatırlatırken, CHP Parti Meclisi üyesi Eren Erdem mesajı "Devletin valisi?" ifadeleriyle paylaştı.

YARIN DA DÖNECEKSİNİZ!
HDP'li siyasetçi Ziya Pir ise Vali Ustaoğlu'na "Senin gibiler daha düne kadar 'mücahit Erbakan' sloganı atıyordu, güç elinden gidince de hakaret etti. Yarın da döneceksiniz ve her daim döneksiniz!" ifadeleriyle seslendi.

'SONRA DEMEYİN YOK BEN DUYMAMIŞTIM...'
İktisatçı yazar Mustafa Sönmez ise Trabzon Valisi Ustaoğlu'na hesap kitap yapma önerisinde bulundu. "Erdoğan’ın iktidarda kalacağı sadece 1-2 yıl var; gidici" diyen usta iktisatçı, "Herkes buna göre yapsın hesabını İktidardan düşünce çalışmayan hukuk çalışacak, defterler açılacak, yargı işini yapacak. Herkes hesabını kitabını 1-2 yıla göre yapsın Sonra demeyin yok ben bilmiyordum, ben duymamıştım:))" değerlendirmesini yaptı.