Anadolu Ajansı’ndan bakanlara sorduğu sorular nedeniyle kovulan Musab Turan’ın babası Ali Seydi Turan, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin basın toplantısında Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Musab Turan, "19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan milletin teveccühünü kazanan Ak Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük? Üç buçuk yaşında oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizin çocuklarınız yok mu?" demişti.

Turan, oğlunun soru sorma şeklini kabul etmediğini ifade ederek şunları söyledi:

Kamuoyuna duyurulur: 21.05.2020 tarihli ulusal basında haber programlarında adı geçen Musab Turan’ın babası olarak sorulan soruyu ve soru şeklini tasvip etmediğimi kamuoyuna deklare ediyorum. AK Parti’nin kuruluşundan bu güne gururla bu davanın neferi oldum.

Partı teşkilatının her kademesinde bulundum. Duruşumda bır milim sapma olmamıştır. Oğlumun Türkiye kamuoyunu meşgul etmesinden dolayı rahatsız olduğumu beyan eder, saygılarımı sunarım.

 

GÜLEN SEVGİSİ
Anadolu Ajansı’ndan bakanlara sorduğu sorular nedeniyle kovulan Musab Turan’ın babası Ali Seydi Turan’ın, sosyal medya hesabından Fethullah Gülen’i övdüğü tweetleri ortaya çıktı.

Oğlu Musab Turan’ın sorusunu tasvip etmediğini ifade eden Turan’ın geçmişte Fethullah Gülen elebaşını övdüğü tweeti şöyle: