Isparta Belediyesi, gazeteciler Enver Taha Aydın, Muhammed Uslu ve Lokman Kumcu'nun, Melek Mosso konserinin iptal edilmesini gündeme getirip eleştirdikleri Labirent programının çekildiği stüdyoyu ve çalışma ofisini mühürledi.   

ODA TV'nin haberine göre 31 Mayıs Salı günü yayınlanan programından bir gün sonra Isparta Belediyesi'ne bağlı zabıta ekibi, stüdyo ve ofisi mühürledi.

'GEREKİRSE YAYINLARI EVİMİZDEN YAPARIZ'
Mühürleme işleminin Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in talimatıyla uygulandığı iddia edilirken, stüdyonun sahibi Gazeteci Muhammed Uslu, şunları söyledi:

Uslu Medya stüdyolarında yaptığımız 80’e yakın Labirent programımızda yaklaşık 2 bin konu işledik. Sadece doğruları konuştuk, ve kamuoyuna aktardık. Sayın Belediye Başkanı konuştuğumuz konularla ilgili herhangi bir haksızlık, hukuksuzluk, iftira veya hakaret varsa keşke mahkemeye verseydi.

Biz sokaktan, dağdan, evimizin oturma odasından programımızı yine yapar, halkımızı yine en doğru şekilde bilgilendiririz. Bu uygulama haksızdır, hukuksuzdur; en hafif tabiri ile skandaldır.