Toplumsal Haber Merkezi

Yazar Levent Gültekin, Murat Sabuncu ile yaptığı programa katılmak üzere gittiği Halk TV'nin Bakırköy'deki merkez binası önünde yaklaşık 15 kişi olduğu belirtilen bir grubun saldırısına uğradı.

Gültekin, konuya ilişkin Twitter'da paylaştığı mesajında "25 kişilik bir eşkıya grubunun saldırısına uğradım kanalın önünde, şu anda iyim birazdan programda anlatacağım" ifadelerini kullandı.

Şirin Payzın ise saldırının sivil polisler oradayken düzenlendiğini duyurdu.

 

CANLI YAYINDA ANLATTI
Gültekin canlı yayında saldırının detayları hakkında şunları söyledi: 

Geçen haftaki konuşmamın ardından sosyal medyadan ciddi tehditler aldım, bu tehditlerden dolayı biraz tedirgindim. Bakırköy meydanında kanala doğru yürüdüğümde iki kişiyle göz göze geldim. Bunlar beni takip etmeye başladılar bir süre sonra da saldırdılar.

Ben konuşmamda kimseye küfür etmedim. Kimseye hakaret etmedim. Ülkeye daha iyi olsun diye konuştum. Kavga ile her şeyin üstesinden geleceğini sanan böyle bir lümpen takım örneği daha yok. 25 kişinin aynı anda tek bir kişiye saldırması yiğitlik değil korkaklıktır. Bu sadece benim başıma gelen bir şey değil ama Türkiye'nin içinde bulunduğu durum açısından zor. Kimsenin can güvenliği yok.