CHP TBMM Grubu 27'nci Dönem 4'üncü Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı, dün Bolu'da başladı. Bugün de uzun bir yürüyüş yapan Kılıçdaroğlu, burada çekilen fotoğrafları 'iktidar yürüyüşü' vurgusuyla paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili kampı için geldiği Abant'ta bu sabah gölün etrafında tam turluk bir yürüyüş yaptı. 7 kilometreyi 67 dakikada yüksek tempoyla yürüyen Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi, balık yakalayanlara “rastgele” dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, milletvekillerinin cuma akşamı aileleriyle birlikte giriş yaptığı TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'na dün öğleden sonra katıldı. 

Kılıçdaroğlu, gölden balık yakalayan bir vatandaşın yakaladığı sazanı da inceledi. Vatandaşın yakaladığı balığı göstermek istemesi üzerine yanına giden Kılıçdaroğlu, "Hazine gibi saklamışsın vallahi, bayağı büyük" dedi. Vatandaş balığı kendisine hediye etmek istedi ancak Kılıçdaroğlu "Hayır sağ ol, rastgele" diyerek teşekkür etti.

'YORGUNLUK DEĞİL GÜZELLİK VAR'
Yürüyüş sırasında kendisine yöneltilen “yorgunluk var mı" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

Yorgunluk değil güzellik var. Gayet güzel arkadaşlarla beraber yürüyoruz. Doğa oldukça güzel, yol güzel. Dün de milletvekillerimizle aileleriyle beraber güzel bir toplantımız oldu. Kampın yoğunluğunun olması gerekir zaten, bilgi olarak birikim olarak deneyim olarak arkadaşlar görüşlerini aktarıyor özellikle kapalı toplantılarda.

'GELİYOR GELMEKTE OLAN'
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu’daki yürüyüşünden kareleri sosyal medyada “Çok işimiz var, telafi edeceğimiz çok hasar var. Halkımızla yürüyecek çok yolumuz var. Enerjimiz yerinde, #GeliyorGelmekteOlan” mesajıyla yayımladı. 

Toplantılarda, son 1 yıldır Anadolu'yu gezen milletvekilleri izlenimlerini ve tespitlerini aktardı. 

ADALET YÜRÜYÜŞÜNÜ HATIRLATTI
Kılıçdaroğlu’nun Bolu’daki uzun sabah yürüyüşü 4 yıl önceki Adalet Yürüyüşü’nü hatırlattı.

Kılıçdaroğlu, Ankara'dan İstanbul'a kadar "adalet" talebiyle sivil yürüyüş gerçekleştirmişti. Yürüyüş, 15 Haziran 2017'de Ankara'da Güvenpark'ta başladı ve 9 Temmuz 2017'de Maltepe'de sonlandı. 420 kilometrelik yolu 25 günde yürüyen Kılıçdaroğlu, yürüyüşün sonunda Maltepe'de bir miting de düzenledi.