Genel Başkan Zekiye Bacaksız ,Genel Sekreter Derya Uğur ve Genel Mali Sekreter Halit Çabuk’ un katılımı ile gerçekleştirilen Genel Kurulda, Yönetim Kuruluna Selim Eryürek, Fatiş Yıldırım, Hatice Erdoğan, Hisar Altunol, M.Tamer Karaarslan, Yasemin Dilekyiğit ve Musa Uğur seçildi.

Haberin Sonu Gazetesi'de yer alan haberine göre; 261 üyenin katılımı ile gerçekleşen Genel Kurulda etkin sendika, İlkeli yönetim diyerek 174 oy alan eski yönetim aralarına kattığı yeni isimlerle güven tazeledi.

Yeni Yönetim Kurulu üyeleri ulusal, kamucu, halkçı sağlık politikalarını ilkeleri yapacağını, Üyelerinin ortak, ekonomik, kültürel, sosyal, mesleki, sendikal, hukuksal özlük hak ve çıkarlarını sonuna kadar savunacağını ve geliştireceğini, en kısa zamanda şube olmak için örgütlenme faaliyetlerinin arttıralacağının karar alınırken, üyelerinin görüşlerini’ de alarak katılımcı demokrasinin uygulanacağını, temel çalışma prensibi olarak ele alacaklarını dile getirdiler.

Resmi kuruluşlarla, Meslek Dernekleri ile ve Sivil Toplum Kuruluşları ile sürekli iletişim halinde olacaklarını belirttiler.
Öte yandan, Selim Eryürek, Fatiş Yıldırım, Hisar Altunol, Hatice Erdoğan’ dan oluşan eski yönetime, Musa uğur, Yasemin Dilek yiğit Tamer Karaarslan’ın seçilmesiyle oluşan Yönetim Kurulunun önümüzdeki günlerde toplanarak görev dağılımı yapılacağı bildirildi.