Toplumsal Haber Merkezi

Son olarak AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Öğrenciler bu işin içinde değil. Bu işin içinde olanlar terörist. İstanbul İl Başkanı orada, o zaten bir DHKP-C militanıdır" diyerek hedef göstermesinden sonra AKP'liler, yine bilindik yöntemlerle CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na saldırmaya başladı. Son saldırı ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi.

Ancak Soylu'nun saldırısı diğerlerinden farklıydı. Soylu Erdoğan gibi tek örgütle yetinmedi, Kaftancıoğlu'nun üç örgüte birden elemanlık yaptığını ilan etti. Kaftancıoğlu'ndan ise okkalı bir yanıt geldi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisini "CHP İstanbul İl Başkanı DHKP-C, PKK/KCK ve MLKP Terör Örgütlerinin elemanıdır" sözleriyle hedef alan Süleyman Soylu'ya "AKP içinde kavga büyük diyorlardı da ilgilenmiyordum" yanıtını verdi.

'REİSİNE KAFA TUTUYOR'
"Görünen o ki, bana saldırma konusunda da bakan reisine kafa tutuyor aşağılık saldırıları senden daha iyi yapabilirim diyerek kendince el yükseltiyor" diye seslenen Kaftancıoğlu "Durun kavga etmeyin. Ben de türkü dinlerim ve çok severim bu arada" ifadelerini kullandı.