AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Elazığ Harput ziyaretinde oldukça çarpıcı anlar bir an kameralara takıldı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaştı. Videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Soylu, bir grup yurttaşla görüştüğü görülüyor. Daha sonra bir kadın, oğlunun askerden geldiğini, kendisinin de ameliyatlı olduğunu belirterek, Erdoğan’a, “Açım ben, açım” diye seslendi.

Görüntüleri paylaşan CHP’li Özkan, “Saraya taşınınca yoksulluğun sesini duymaz oldu. Açım diyeni duymayan Cumhurbaşkanı olur mu? Milleti açken sarayda tok yatılır mı?” dedi.

Eski CHP Milletvekili Eren Erdem de bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösterdi. Erdem, paylaşımında "Hükümet yetkilileri ve Milletvekilleri işte bu gerçekle yüzleşmemek adına tamamen sokaktan çekilip Saray’a kapandı. Uzay programları açıklayarak değiştirmeye çalıştıkları hakiki gündem, sokağa çıktıklarında yakalıyor. Yurttaşımız “açım ben açım” diyor" ifadelerine yer verdi.