Büyük sanatçı Ferhat Şensoy’un cenaze töreninde söz alan usta oyuncu Cihat Tamer “70 senedir bu ülkeyi din bağımlısı hükümetler yönetiyor” ifadelerini kullandı.

Tiyatrocu Cihat Tamer “Ona rağmen 70 senedir inadına tiyatro yapıyoruz. Ferhan da inadına tiyatro yaptı. Ferhan başka bir insandı yazdıklarıyla çizdikleriyle. Şimdi o Rasim’ine kavuştu. Münir Ağabey’ine, Erol Ağabey’ine kavuştu. Hep birlikte orada bir meyhanede kafayı çekiyorlardır. Unutulmayacaksın Ferhan” diye konuştu.

'BİZİ DE ZORLA SAHAYA ÇAĞIRMASALAR'
Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu yazısında Cihat Tamer’i tehdit etti. Karahasanoğlu, yazısında “Hem ölene saygı, hem de topluma saygı açısından.. Birazcık kendilerine çekidüzen verseler.. Bizi de, zorla sahaya çağırmasalar.. Ferhan Şensoy konusuna beni zorla değindiren de, tiyatrocu arkadaşı Cihat Tamer!” ifadelerini kullandı.

ŞİMDİ DE SADAT YÖNETİCİSİ…
TSK’dan gerici faaliyetleri yüzünden atılan askerlerin öncülüğünde kurulan SADAT (Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.) yöneticilerinden Gürcan Onat da, Cihat Tamer’i hedef aldı.

SADAT ekibinin kurduğu ASSAM (Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi Derneği) Genel Başkan Yardımcısı Gürcan Onat, sosyal medyada şunları yazdı:

Sanatçı kılıklı bir soytarının, bir cenaze töreninde, dinimizi hedef alan sözlerini kınıyorum. Sanırım fazla alkol almaktan beyni sulanmış. Öldükten sonra da meyhanede buluşup, kafa çekeceklerine inanıyorlar. He he cehennemde zebaniler size halis Tekirdağ rakısı ikram edecekmiş.