Peker'in yeniden gündeme getirdiği, Burhan Kuzu ile uyuşturucu baronu Zindaşti'yi tanıştıran Aliye Uzun, bir video ile hakkındaki iddiaları yalanladı...

Sedat Peker'in AKP’nin eski Beşiktaş Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Aliye Uzun’un, hayatını kaybeden Anayasa Profesörü, eski AKP Milletvekili Burhan Kuzu ile İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti'yi tanıştırdığını işaret etmesinin ardından Aliye Uzun yeniden gündeme geldi.

Aliye Uzun, bir video paylaşarak “Sedat Peker, Süleyman Soylu ve Erdoğan’ı hedef alıyor. Soylu’dan önce bombalar patlıyordu. Ben Reis'çiyim.” dedi. 

"Ben bir iş kadınıyım, insanların ne dediğini takarsanız işinizi kaybedersiniz" diyen Uzun hakkındaki iddiaları yalanladı.

Videoda Erdoğan'a 'Beni koru' mesajı veren Aliye Uzun, alıştığımız tüm klişeleri kullandı.

Uzun, önünde Türkiye bayrağı, arkasında duvarda asılı bir dua ile "Reisçilik" yaptığı videosunda “Ben bir reis sevdalısıyım” dedi.

Uzun, suçlamaların hepsinin iftira olduğunu ve kendisinin Ankara’da bütün bakanlıklara ve saraya rahatlıkla girip çıktığını söyledi.

Hakkında hiçbir dava olmadığını belirten Uzun, "Sedat Peker denilen şahıs FETÖ’cülerin ağzıyla konuşan bir adam. Süleyman Soylu göreve başlamadan önce Reina taranıyordu, birçok genç öldürüldü. Havalimanında bombalar patlıyordu. Soylu göreve geldi ve FETÖ’yü bitirdi, terörü bitirdi. Ben şu anda Reis sevdalısıyım. Reisin arkasında, teşkilattan yetişmiş bir insanım." dedi.