AKP'li Şamil Tayyar, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerini 15 Temmuz gecesi gözaltına alınan kişilerin fotoğraflarıyla tehdit etti.

Boğaziçi Üniversitesi'ne atanan kayyum rektör Melih Bulu'ya yönelik protestolar sürüyor. AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından atanan Bulu'yu dün protesto eden, istifasını isteyen öğrencilerin evlerine polis operasyon düzenledi, çok sayıda öğrenci gözaltına alındı. 

AKP'Lİ TAYYAR'DAN TEHDİT
İktidar ve yandaşları tarafından Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri hedef gösterilip, tehdit ediliyor. Bu tehditlerden biri de eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar'dan geldi.

AKP'li Tayyar, üniversite önünde protesto yaptıkları sırada polis şiddetine maruz kalan öğrencilere yönelik Twitter hesabından paylaştımda, "Bir rektör atamasına itirazı, ‘katil polis’ sloganıyla şiddete dönüştürenler, darbe çığırtkanlığı yapanlar, ülkenin huzurunu bozarak darbe heveslilerinin değirmenine su taşımak istiyorsa, bilsinler ki akıbetleri 15 Temmuz gecesinden daha beter olur" dedi.

Tayyar'ın 15 Temmuz darbe girişiminin ertesi günü gözaltına alındıktan sonra çıplak halde yerlere yatırılmış ve darp edilmiş askerlerin fotoğraflarıyla birlikte paylaştığı mesajını çok sayıda AKP'li yönetici de dstek verdi.