AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı ile bir vatandaşın arasında geçen tartışmada AKP'li il başkanının, kendisini eleştiren yurttaşa hakarete varan cevabı gündem oldu. Tartışma, başka bir kişinin çektiği görüntülere yansıdı.

AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, Karatay'da yapımına başlanan Aksapark Konut Yapı Kooperatifi'nin temel atma töreninde bir yurttaşla tartıştı. Tartışma sırasında yurttaş AKP'li Angı'yı "Sana baki değil burası, benimle öyle konuşmaya hakkın yok senin" diye eleştirdi. Angı da kendisine yapılan eleştiriye "Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol" diyerek karşılık verdi.

Toplu konutun yapıldığı alanda hakkının yendiğini iddia eden vatandaş, Angı'ya yaşadıklarını anlatmaya çalıştı. Angı, yurttaşa "Sen bu kafayla gittiğin sürece hiç kusura bakma, hep sen haklısın, herkes suçlu" dedi. Bunun üzerine vatandaş da Angı'ya, "Sana baki değil bu makamlar, benimle öyle konuşmaya hakkın yok senin" diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine Angı’nın vatandaşa, "Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol" dediği duyuldu.

Tartışma yatıştırılmak istenirken vatandaşın “Benim nerem yanlış” demesi üzerine Angı “Her tarafın yanlış ya, bir doğrun yok” diye karşılık verdi. Vatandaş ise Angı'ya, "Sen doğru olduğun için şimdi bu makamında bir dur bakalım" diye konuştu. Vatandaş, daha sonra çevredekiler tarafından Angı’nın yanından uzaklaştırıldı.