Toplumsal Haber Merkezi

Türkiye siyaseti her zamankinden daha karışık bir süreçten geçiyor. Tam manasıyla kimin eli kimin cebinde, hiç belli değil...

Bunun son örneği de Pelikan Yalısı'nda yaptığı kahve keyifleriyle bilinen İnci Sözlük kurucusu Serkan İnci'nin yine Pelikan'ın bildirisiyle Başbakanlık koltuğundan indirilen Ahmet Davutoğlu'yla yaptığı röportaj oldu. 

Dün, Twitter hesabından "Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na bir soru soracak olsanız, ne sormak isterdiniz? Söyleyin bana, yarın ileticeğim kendisine" diye bir mesaj paylaşan Serkan İnci, bugün Davutoğlu'yla bir araya gelip röportaj yaptı. Röportajla ilgili olarak "Mükemmel bir çekimdi, Hocaya, ekibine ve kendi ekibime teşekkür ederim. Yakında video geliyor, efsane sorular ve efsane cevaplar..." diyen İnci, Davutoğlu'yla birlikte çektirdiği bir fotoğrafı da paylaştı. toplumsal.com.tr'den alınmıştır.

Serkan İnci'nin kurduğu Youtube kanalında yayınlanacağı düşünülen röportaj ise henüz yayınlanmadı.

Serkan İnci ve Ahmet Davutoğlu

DAVUTOĞLU'NUN PUSULASI ŞAŞTI
Yaşanan bu ilginç durum Gazeteci-Yazar Celal Eren Çelik'in de dikkatini çekti. Serkan İnci'nin paylaşımlarıyla, yine İnci'nin Pelikan Yalısı'ndaki fotoğraflarını paylaşan Çelik, "Pelikan Yalısı'nda boy boy fotoğrafları olan Serkan İnci, PELİKAN'ın saray darbesi ile başbakanlık görevinden olan Ahmet Davutoğlu ile röportaj yapıyor, pek bir mutlular.." dedi ve "Ahmet Davutoğlu belli ki pusulayı çoktan şaşırmış" ifadelerini kullandı.