Alperen Kandemir

Ülkücü mafya Sedat Peker, aylar önce AKP'lilere ait seks kasetlerini ele geçirdiğini iddia etmiş ve bunu koz olarak kullanmaktan da geri durmamıştı. Peker 'in İhlas Holding CEO'suna ait olduğu iddia edilen cinsel içerikli videoyu sızdırmasının ardından gözler holdinge çevrildi.

Videonun içerisinde yer bulan R.K.A’nın daha önceden AKP’den milletvekili adayı olduğu ortaya çıktı. Aynı zamanda videonun Onur Yürüyüşü’nün yapıldığı günde sızdırılması dikkat çekti. 

Sızdırılan video sonrasında gözler İhlas Grubu'na bağlı hisselere çevrildi. Uzun zamandır değer kaybeden hisselerin son durumu şöyle: 

IHEVA adıyla borsada işlem gören İhlas Ev Aletleri, sabah açılışta 0,96’ya kadar geriledi.  Öğle saatlerine doğru toparlanma başladı ve yeniden 0,99 TL’ye yükseldi. Şirket hissesinin 12 aydaki en düşük seviyesi 0,91 TL olarak kaydedilirken en yüksek 12 aylık seviye ise 1,32 TL oldu.

Halka arz edildiğinde 4,60 TL’den işlem gören İhlas Haber Ajansı, (IHAAS) günün en düşük seviyesi olarak 26,50 TL’yi gördü. Hisseler ilk seansın sonuna doğru 8 ayın zirvesini görerek yüzde 9,96 değerlendi ve 29,14 TL’ye kadar ulaştı.

Borsanın açıldığı saatlerde düşüş yaşayan İhlas Holding (IHLAS) hisseleri ilk seansın sonunda toplanarak 0,50 TL olurken en yüksek seviye ise 0,53 TL olarak kaydedildi.

Bir dönemin umut vaat eden hisselerinden olan İhlas Maden, özellikle Kanal İstanbul projesinin sürüncemede bırakılması ile beraber son bir yılı en düşük seviyesine doğru ilerlemekte. 

Son olarak Türkiye Gazetesi’ninde içinde bulunduğu İhlas Yayın Holding hisseleri güne 0.01’lin bir düşle başladı.