CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gökan Zeybek, Sultangazi'de çatlaklar nedeniyle boşaltılan 3 binada inceleme yaptı vatandaşları dinledi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında inşa edilen Cebeci otoyol bağlantı tünelinin yapım aşmasında Sultangazi ilçesine bağlı Zübeyde Hanım Mahallesinde dün gece üç binada da çatlaklar meydana geldiği iddia edildi.

Zeybek ve CHP heyeti Zübeyde Hanım Mahallesinde 1299. Sokak'taki çatlak binaları olduğu yerde inceleme yaptı ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Boşaltılan 3 binanın sakinlerinden bazıları evlerine geri dönerken bazıları ise yakınlarının evlerine sığındı. Bazı aileler de geceyi otomobillerinde geçirdi.

Zeybek Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sultangazi'de mağdur yurttaşlarımız ile birlikteyiz. Sultangazi İlçe Başkanımız Murat Poyraz, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcımız Kemal Avseren ve İBB Meclis Üyemiz Belgin Poyraz ile birlikte Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yaptığı tünel çalışmaları sebebiyle binalarında çatlak meydana gelen binalarda incelemelerde bulunduk" dedi.

Zeybek’e CHP Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Avseren, İBB ve Sultangazi Meclis Üyeleri Belgin Poyraz eşlik etti.