Oyuncu Ezgi Mola'nın, 2015 yılında bir reklam afişinde birlikte fotoğraflarının bulunduğu Kemal Kahraman'ın kendisini takip edip tehdit ve tacize maruz bıraktığı gerekeçesiyle şikayetçi olması üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcılık, Kemal Kahraman hakkında "cinsel taciz", "kişilerin huzur ve sükununu bozma" ve "tehdit" suçlarından toplam 8 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Ezgi Mola'nın emniyete yaptığı şikayete göre 2015 yılında bir firmanın reklam çekimlerinde şüpheli Kemal Kahraman'ın reklam afişinde arkasında duran doktor rolünde olduğunu, şüpheliyle hiçbir zaman yan yana gelmediklerini, ayrı zamanlarda çekilen fotoğrafların birleştirildiğini belirttiği anlatıldı.

21 Aralık 2020 tarihinde Kahraman'ın Ezgi Mola'yı takip ettiği ve "Seninle konuşmam lazım. Seni görmem lazım" deyip parmağını sallayarak "İşimi yapmama engel oluyorsun. Seni çok kötü yapacağım haberin olsun" diyerek tehditte bulunduğu ifade edildi.

Ezgi Mola'nın Kemal Kahraman'ın kendisine Instagram üzerinden 2020 yılından bu yana rahatsız edici mesajlar göndererek cinsel tacizde bulunduğu ifade ettiği de iddianamede yer aldı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Şüpheli Kemal Kahraman'ın, ifadesinde Ezgi Mola'yı takip etmediğini, sadece konuşmak istediğini, Mola'nın korkup kaçmak istediği ve kendisini yanlış anladığını, Instagram hesabının ve mesajların ise kendisine ait olduğunu öne sürerek suçlamaları reddettiği belirtildi.

ASLİYE CEZA MAHKEMESİNDE YARGILANACAK

İddianamede, şüpheli Kemal Kahraman'ın Ezgi Mola'ya mesaj gönderdiği mesajlarla huzur ve sükunu bozduğu belirtildi. İddianamede, mesaj dökümlerine göre ve dolaylı ikrarı dikkate alınarak Kemal Kahraman hakkında "cinsel taciz", "kişilerin huzur ve sükununu bozma" ve "tehdit" suçlarından toplam 1 yıl 2 aydan 8 yıl 3 aya kadar hapsi talep edildi. Kahraman, önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak