Yaptığı saçmalıklar ve kadın düşmanlığı sayesinde sık sık gündem olan sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Yeşim Salkım'a cinsiyetçi küfürler etmesinin ardından büyük tepki almıştı. Önce üste çıkmaya çalışan ama tepkilere boyun eğmek zorunda kalıp özür dileyen Övüç'e gelen tepkilerin dinmemesi üzerine konser anlaşması iptal edildi. Övüç'ün yerine ise Yeşim Salkım konser verecek.

KADINLARA ÜCRETSİZ OLACAK
Yeşim Salkım'ın konserine, kadın misafirler ücretsiz giriş yapabilecek.

NE OLMUŞTU?
Sosyal meyda fenomeni Murat Övüç, şarkı söylemeden önce sahneden şarkıcı Yeşim Salkım'a açıkça cinsiyetçi küfür etti. Övüç, Salkım'a küfrederken dinleyicilerin kahkahalarla gülmesi tepkilere neden olurken; Salkım söz konusu videoyu paylaşarak, "Keşke o ağzından çıkanı duysan, unutma kontrolsüz güç güç değildir, bu ülke çok gördü senin gibileri yok oldular yazık sana" dedi.

'BÜYÜK TERBİYESİZLİK YAPTIM'
Instagram hesabından video yayınlayan şarkıcıyı etiketleyen Övüç, "Suskunluğumu bozuyorum, artık konuşmanın vakti geldi. Öncelikle sayın Yeşim Salkım hanımefendi de çok özür diliyorum. Yaptığım çok büyük bir terbiyesizlikti. Kendisinden çok özür diliyorum. Lütfen özrümü kabul eylesin" demişti.

Tepki çeken sözlerinin ardından bazı konserleri iptal olan Övüç, sözlerine şöyle devam etmişti:

Günlerdir çalıştığım iş yerlerini telefonlarla 'Murat Övüç'ü çıkarmayın, çıkarırsanız sıkıntı yaşarsınız' gibi bir sürü tehdit geliyor. Bunu da yapan 20 kişilik bir örgüt. Firmalarımı arayıp işlerimi iptal ediyorlar, etsinler hiç sıkıntı değil.