Toplumsal Haber Merkezi

Gerici kadın düşmanlarının cezaların yetersizliğinin desteğini de alarak işlediği cinayetler giderek artıyor. Türkiye hemen her gün kadın cinayetleriyle sarsılırken, Bursa'da Derya adlı genç bir kadının yaşadıkları, sosyal medyada okuyanları dehşete düşürdü.

Açtığı Twitter hesabından sesini duyurmaya çalışan 22 yaşındaki Derya'nın yazdıkları kan dondurdu.

Harun isimli kişinin kendisine deodorantla saldırdığını ardından cinsel istismarda bulunduğunu söyleyen Derya, bu kişinin halen serbest olduğunu yazdı.

İşte Derya'nın yaşadıklarını anlattığı mesajlar:

Neler mi oluyor?

Neler oluyor biliyor musunuz ben deliriyorum yok oluyorum...

Ben 22 yaşımda kahroluyorum. Hiçbir bağım olmayan cani tarafından Bursa’da vahşice saldırıya uğruyorum mesela. Kişi serbest bırakılıyor tutuksuz yargılanıyor.

Bana tecavüz eden utanması gerekirken ben utanıyorum. Ondan sonra cesaret edip şikayet edince ben rezil olmuş gibi hissediyorum.

Ben artık kafayı yiyorum. Nasıl ya nasıl hangi vicdana sığar onu elini kollunu sallaya sallaya tanığımı dövdürtmesine önümü kesip para teklif etmesine ağır Mesajlar ile tehdit edip hakaretler etmesine . Nasıl bırakırsınız !!!

Psikolojik haplar ile ayakta duruyorum millet bana acıyor kimisi inanmıyor ya bir kadın bu kadar iğrenç detaylarla kendi namusunu koyar mı ortaya hiç mi vicdanınız yok sizin !!!

Bana deodarantla saldırdı sonra da tecavüz etti!!! Anlıyor musunuz ama beni kimse işitmiyor herkes birşey çıkmaz veya ceza alır diyip geri gönderiyor. 6284 neden beni korumuyor? Neden böyle deliller varken tutuksuz yargılanıyor? Ben veya tanıklarımdan biri ölürse kim sorumlu?

Neyi bekliyorsunuz daha! Allah aşkına birgün öldürülürsem intihar deyin geçin. Çünkü ben çok sıkıldım ders çalışmam gerekirken karakol ve adliyelerde adalet arıyorum sesim duyulmuyor!

Harun kim verdi sana bu cesareti?

Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı iddianameyi hazırlayıp Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi verin şu duruşma gününü artık lütfen.

Tanığım dövüldü, önüm kesildi para teklif edildi, tehdit ediliyorum!!! Yapın bir şey, nolur artık yapın.

Ben maktul veya mahkum değil; iyi insanlar yetiştirmek harf öğretmek okuma öğretmek yazma öğretmek istiyorum.

Polis bana yasal haklarımı hatırlatmadı avukat bile vermedi ama ona çıkıp birisi savunmaya katılıyoruz diyip geçti ben yalnızdım ama o değildi!! Tek farkım hayatta mı olmuş olmam.

Bursa artık bana mezar olacak!

Genç kadın, Whatsapp'tan aldığı tehditleri de paylaştı.

O tehdit mesajlarından biri şöyle:

22 yaşındaki Derya, yaptığı şikayetin tutanağını da paylaştı: