İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun eşi Hamidiye Soylu başını kapattı. Hamidiye Soylu'nun başını kapatmasıyla birlikte AKP döneminde, eşlerinin başı açık olarak İçişleri Bakanlığı yapmış bakan sayısı dörde düştü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun eşi Hamidiye Soylu başını kapattı. Süleyman Soylu'nun Anneler Günü dolayısıyla annesinin kabrinde dua ederken eşi ile birlikte çekildiği fotoğrafla Hamidiye Soylu'nun başörtülü hali ilk kez kamuoyu ile paylaşıldı.

Kısa bir süre önce kapanan Hamidiye Soylu'nun  ramazan ayı içerisinde verdiği iftar davetlerinde çekilen fotoğraflarda başı açıktı.
İşte o fotoğraflar: 

EŞLERİNİN BAŞI AÇIK OLAN BAKAN SAYISI DÖRDE DÜŞTÜ
AKP iktidarı boyunca 8 kişi İçişleri Bakanlığı yaptı. Bu sekiz bakandan beşinin eşlerinin başı açıktı. Süleyman Soylu'nun eşi Hamidiye Soylu'nun başını kapatmasıyla birlikte bu sayı dörde düştü. Bakanlık yapan Beşir Atalay, Osman Güneş, Muammer Güler, Sabahattin Öztürk'ün eşlerinin başları açıktı. 
İdris Naim Şahin, Efkan Ala Selami Altınok'un ise eşlerinin başı kapalıydı. 

ALTINOK VE SOYLU'NUN ORTAK ÖZELLİĞİ
Kısa bir süre İçişleri Bakanlığı yapan Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok da Süleyman Soylu'nun eşi Hamidiye Altınok gibi sonradan türban takmıştı. Selami Altınok'un Aksaray Valisi olduğu dönemde eşiyle birlikte başı açık fotoğrafları bulunan Gülhan Altınok'un da  2014 yılında başını kapattığı öğrenildi.