Organize suç örgütü lideri olduğu halde bazı muhalifler tarafından 'demokrasi havarisi' haline getirilen Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni paylaşımlarda bulundu. 29 Aralık’ta Anadolu Adliyesi’nde yargılanacağı davaya ilişkin yazan Peker, davanın iddianamesini hazırlayan savcının daha önce İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisinin 'silahlanma' çağrısına ilişkin yaptığı suç duyurusuna takipsizlik kararı verdiğini öne sürdü. 

Yaptığı paylaşımlara ilişkin çarpıcı iddiaları dile getiren Peker, ''Sosyal medya videolarımı hazırlayan kişi ile AKP'nin videolarını yapan aynı kişi'' diye yazdı. 

Peker şu ifadeleri kullandı:

Korku iklimi yaratmak için söylemiş olduğum “SİLAHLANIN” çağrımdan sonra toplumda oluşan algı Sayın Akşener’le ilgili doğru olmayan paylaşımlarım neticesinde başka bir noktaya yönlenmiş oldu (o günlerde sosyal medya hesaplarımda paylaştığım videolarımı hazırlayan kişilerin Ak Parti’nin videolarını da hazırlayan aynı kişiler olduğunu belirtmemin gelecek günler adına faydalı olacağına inanıyorum).