Sokak röportajında "Kul hakkı yiyenlerin memleketinde yaşıyoruz. Dört çocuğumdan utanmamak için konuşuyorum" diyerek iktidarı eleştiren ve gündeme oturan Sümeyya Avcı gözaltına alındığını duyurdu. 

Antalya'da yapılan bir sokak röportajı sosyal medyada dikkat çekti. Röportajda konuşan Sümeyya Avcı isimli kadın "Kuran okumayı bilmeyen seçmenin Kuran okuyor diye seçtiği adamların memleketinde yaşıyoruz. Kul hakkı yiyenlerin memleketinde yaşıyoruz" diye konuştu. Kadının sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. 

Avcı, geçtiğimiz ay bir sokak röportajında, "Öğretmenini, doktorunu ihraç ettiğimiz, beraat edenin yurt dışına gittiği, beraat edemeyenin cezaevinde çürüdüğü bir Türkiye'de yaşıyoruz. Ben hakkımı helal etmiyorum, sonuna kadar mücadele edeceğim. Dört çocuğumdan utanmamak için mücadele etmeye devam edeceğim" sözleriyle kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

"Dört çocuğumdan utanmamak için konuşuyorum" diyen ve iktidara yönelik eleştirileri nedeniyle 44 aylık hapis cezasının bulunduğunu belirten Avcı, "Kuran okumayı bilmeyen seçmenin Kuran okuyor diye seçtiği adamların memleketinde yaşıyoruz. Kul hakkı yiyenlerin memleketinde yaşıyoruz" diye konuştu.

Avcı, bugün sosyal medya hesabından, gözaltına alındığını duyurdu.

Avcı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

Sosyal medya paylaşımları gerekçesiyle Antalya TEM Şubeden 4 sivil polis tarafından gözaltına alındı. 24 Saatlik gözaltı olacağı ve hakim karşısına çıkacağı söylendi.