Toplumsal Haber Merkezi

CNN Türk canlı yayını dün gece yine ilginç anlara sahne oldu. AKP'li Mehmet Metiner ile CNN sunucusunun dolduruşuna gelen SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, programda bir anda bağırmaya ve başı sonu belli olmayan şeyler söylemele başladı...

Aslında Hakan Bayrakçı başlangıçta CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu yıllar önce attığı 1915 olayları tweet'i yüzünden eleştiriyordu. Metiner ve sunucunun devreye girmesiyle birlikte Bayrakçı tane tane de anlatabileceği şeyleri bağırarak anlatmaya başladı. O sırada sunucu kahkaha atmamak için kendini zor tutarken Metiner ise Bayrakçı'yı "İşte milli bu" gibi sözlerle gaza getirmeye devam etti. Ortaya ise kalitesizliği yüzünden Twitter'da gündem olan bir program çıktı...

Hakan Bayrakçı'nın 'açıklama'ları sosyal medyada sadece AKP ve MHP'li hesaplar tarafından takdir toplarken, birçok Twitter kullanıcısı ise programdaki o anları 'müsamere' olarak nitelendirdi ve CNN Türk'e tepki gösterdi.

KAFTANCIOĞLU’NDAN 'KÜREKLİ' YANIT
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise bugün Bayrakçı’ya sosyal medya hesabından okkalı yanıt verdi.

Kaftancıoğlu yaptığı paylaşımlarda şunları kaydetti:

Bir pazar eğlencesi...

Gençler;

Resimdeki ‘insan’ (sakın ola ki hayvanlara hakaret edilmesin) randevu alarak hiç ‘beğenmediği’ kişiye övgüler düzerek -aynı ben’e:))- profesyonel çalışmak istemiş güvendiğim bir başkasıyla çalıştığımı ifade edince de, tanımadığından olsa gerek Genel Merkezden iş koparabilmek için ahlaksız bir süreç tarif edip bari buna yardımcı olun diyebilecek kadar ‘insan’ biri. Kürekle ağzının ortasına vurmuştum tahmin edebileceğiniz üzere:)

Gençler insan görünmeye değil insan kalmaya çalışan biri olarak pazar tavsiyem siz siz olun böyle ‘insanlardan’ olmayın ki insan kalabilesiniz. Son olarak itiraf edeyim sevimli bir ‘insan’ :)