Türkiye'de liglerin sona yaklaşmasıyla birlikte gruplarında şampiyon olan takımlar ve taraftarları kutlamalarını sürdürüyor. 

Kutlamalar devam ederken kadın sahne sanatçılarının gericiler tarafından hedef alınmasına yeni bir olay daha eklendi. 

ECE SEÇKİN'İN ARDINDAN HANDE YENER HEDEF GÖSTERİLDİ 
Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkan Ece Seçkin'i "Düzce muhafazakar bir yerdir, bayan bir şarkıcı getirilmesi Düzcelilere yakışmaz" diyerek hedef almasına tepkiler sürerken bu defa Hande Yener hedef gösterildi. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’de bulunan Batman Petrolspor'un ligi şampiyon olarak bitirmesi ve 2. Lig'e yükselmesi kentte çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar çerçevesinde Hande Yener'in vereceği konsere karşı Twitter'da kampanya başlatıldı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Cumhuriyet'in aktardığına göre; 8 Mayıs Pazar günü Batman Fuar Alanı'nda yapılacak olan konser öncesinde Twitter'da açılan #KonseriİptalEdin etiketi Twitter'ın Trend Topic listesine girdi. Yener'i hedef alan ve hakaret içeren ifadeler de kullanıldı. 

Çok sayıda kullanıcı da aynı etiket altında konsere karşı çıkanları eleştirdi ve Yener'e destek verdi.

HÜDA PAR İL BAŞKANINDAN YENER'E: 'İFSAD NESNESİ BAYAN'
Ayrıca Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Batman İl Başkanı Davut Şahin, Hande Yener konserinin, "müstehcenlik içerdiğini, inançlarına ve geleneklerini aykırı olduğunu" iddia etti.

Yener için 'ifsad nesnesi' ifadesini kullanan Şahin, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"STK'ların, siyasi partilerin ve halkın tepkisine rağmen sevincimizi paylaşmamız gereken Petrolsporumuzun şampiyonluğu kutlamasında getirilmesi düşünülen ifsad nesnesi bayan şarkıcıyı getirme kararında direnen yöneticileri anlayamıyorum. Kime neyin hizmetini yapıyorsunuz?

Biz gençliğimizin maddi manevi güzelliğini, huzurunu ve mutluluğunu istiyor ve katkı sunmaya çalışıyoruz. Her iki dünyada zarar görecek hiç bir ortam ve durumda olmasını istemeyiz. Dolayısıyla müstehcenlik içermeyen etkinliklere tepki göstermedik."