Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programanın bu haftaki konukları Gazeteciler İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş ve Elfin Tataroğlu oldu.

Gazeteci Gürkan Hacır, CHP PM üyesi Eren Erdem'in Halk TV'den ayrılığıyla ilgili açıklama yaptı.

Hacır, "Bu kadroyu görünce 5 programdır bize eşlik eden 'Eren Erdem arkadaşımız nerede?' diye soruyorsunuz. Hafta içerisinde de hem sosyal medyada hem mesajlarla bize ulaşan izleyicilerimiz 'Acaba Eren Erdem niye ayrıldı?' diyorlar. Onun için şöyle küçük bir açıklamayı da sizlerle paylaşmayı uygun görüyorum. Halk TV'nin yeni yönetimi bir yayıncılık kararı aldı" diyerek Halk TV'nin Eren Erdem açıklamasını canlı yayında dile getirdi.

Gürkan Hacır'ın dile getirdiği Halk TV'nin Eren Erdem açıklaması şöyle:

"Halk TV siyasi partilerde aktif görevi olan ve aktif siyasi çalışma yürüten isimlerin programcılar gibi sabit konuk olma uygulamasına son verdi.

CHP Parti Meclisi üyesi Eren Erdem arkadaşımızda bu ilke doğrultusunda Şimdiki Zaman programından ayrıldı. Sevgili Eren, Halk TV'de tıpkı diğer parti yöneticileri gibi değişik yayın kuşaklarına davet edilecek.

Ve görüşlerini ifade edebilecek. Bu bağlamda Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Sayın Sedat Bozkurt'da Eren Erdem'le görüştü. Halk TV'nin değişik yayın kuşaklarında yer alabileceğini kendisine söyledi"