CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’in son günlerde eski Hazine ve Maliye Bakanı ve damadı olan Berat Albayrak dönemini övmeye başladığına dikkat çekerek, Albayrak’ın kabineye geri dönebileceğini ifade etti. Özel, “Bu da Türkiye'nin olası yeni bir felaket senaryosudur” ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. "Toplantımıza Tayyip Erdoğan’ın ekonomiyi, borsayı, fiyatları etkileyen ve yoksulu daha yoksul, zengini daha zengin yapan açıklamalarıyla, talimatlarıyla başlamak isteriz" sözleriyle açıklamalarına başlayan Özel, Berat Albayrak ile ilgili de dikkat çeken iddialarda bulundu.

Gerçek Gündem’in aktardığı habere göre Özel, "Ekonomide ikinci damat dönemi yaşandığını hepimiz biliyoruz. Birinci damat döneminde nasıl arka kapıdan 128 milyar dolar satıldıysa, Nebati'nin o sevimli gülücükleriyle, bir yerden yönetilen el kol hareketleriyle Nebati, ikinci damat dönemini yaşatıyor. Bu ikinci damat dönemi, birinci damat döneminin yarattığı tahribattan fazlasını yaratmaya aday bir dönem” şeklinde konuştu.