CHP İstanbul'da ilçe kongre süreçleri tamamlandı. Gözler 9 Şubat 2020 tarihinde gerçekletirilecek İstanbul İl Örgütü kongresine çevrildi. Eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat resmi Twitter adresi üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Kongre sürecine dair paylaşımda Canpolat, "Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi'dir" ifadesini kullandı.

Canpolat'ın paylaşımı şöyle:

"Kadınlarımızla, gençlerimizle, ilçe başkanlarımızla, partisini ve değerlerini emeği, samimiyeti ile her zaman hayatlarının, ailelerinin önüne koyan İstanbul örgütümüzle dün, bugün ve yarın hep beraber olacağız, omuz omuza mücadele edeceğiz. Aslolan “CUMHURİYET HALK PARTİSİ”DİR."

İşte o paylaşım:

TAKVİM BELLİ OLDU
Haliç Kongre Merkezi'nde yapılması planlanan CHP İstanbul İl kurultayının 9 Şubat tarihinde gerçekleştirilmesine karar verildi.

37. Olağan CHP İstanbul İl Kongresi'nde 39 ilçede yapılan seçimlerde il delegesi olan parti üyeleri, doğal delegeler (İstanbul milletvekilleri, il yönetim kurulu, il disiplin kurulu üyeleri) oy kullanabilecek.

CHP İstanbul İl Kongresi'nde 600'ün üzerinde delege oy kullanacak.

Geçtiğimiz günlerde toplanan CHP PM ise 37. olağan Kurultay tarihini belirlemişti. CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nın 28-29 Mart 2020'de Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılması kararlaştırılmıştı.