Toplumsal Haber Merkezi

Ülkücü mafya Sedat Peker, aylar önce AKP'lilere ait seks kasetlerini ele geçirdiğini iddia etmiş ve bunu koz olarak kullanmaktan da geri durmamıştı. Peker bir anda kaset yayınlamaya karar verdi ve bunu da yandaş yazar Cem Küçük'ün kendisi hakkında "elinde bir şey yok, blöf yapıyor" dediğini iddia ederek temellendirdi.

Sedat Peker'in adamlarına yayınlattığı ilk video, yine kendi iddiasına göre AKP'li ünlü bir isme ait. Twitter'da "@freudun_talebe" isimli hesaptan paylaşılan video, kısa süre sonra Sedat Peker'in resmi hesabından da retweet'lendi. Peker'e bağlı hesabın iddiasına göre videodaki üç erkekten biri, daha önce AKP'den milletvekili adaylığına soyunmuş olan ve şu anda bir holdingin yönetim kurulunda bulunan R.K.A...

Söz konusu hesap, videoyu "Cem Küçük, Reisimiz için diyormuşsun ki, Sedat Peker’in elinde önemli şeyler yok, blöf yapıyor. Havlamasını bilmeyen it eve kurt çağırır diye daha önce söylemiştik" ifadeleriyle paylaşırken R.K.A. için de Cem Küçük'e "Bak senin çalıştığın gazetenin bağlı olduğu holdingin yöneticisi" dedi.

Cem Küçük'tense henüz bir yanıt gelmedi.


Editörün notu: Yayıncılık ilkeleri gereği, söz konusu paylaşımlardaki video ve detaylara yer veremiyoruz.