Fatih'te açıktaki bir bekçi silahla önce arkadaşını sonra kendini vurdu. Arkadaşını vurduktan sonra aynı silahla intihar eden Mehmet Akif A. isimli bekçi hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kocamustafa Paşa Mahallesi Kuva-i Milliye Caddesi üzerindeki bir kafede saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet A.A. ile Ekrem Y. adlı iki bekçi kafede buluştu. Bir süre sonra Mehmet A.A. belinden kaptığı silahla önce arkadaşı Ekrem Y.'yi ardından kendini vurdu. Her iki bekçi de yere yığılarak ağır yaralandı. Bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Her iki yaralının da hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Polis, şerit çekerek bölgede uzun süre olay yeri incelemesi yaptı. Bekçilerden Mehmet A.A.'nın açıkta olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MESLEKTAŞINI VURDUKTAN SONRA İNTİHAR EDEN BEKÇİ KURTARILAMADI
Fatih'te bir kafede arkadaşını vurduktan aynı silahla intihar eden Mehmet Akif A. isimli bekçi hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, Silivrikapı mahallesinde dün akşam saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İki bekçi arasında bir kafede yaşanan kavgada, idari soruşturma nedeniyle açığa alındığı öğrenilen Mehmet Akif A. meslektaşı Ekrem Y.'yi silahla yaraladıktan sonra aynı tabanca ile başına ateş ederek intihar etti. Ağır yaralanmış olarak ambulansla hastaneye kaldırılan Mehmet Akif A., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Meslektaşının silahından çıkan kurşunla yaralanan Ekrem Y.'nin ise tedavisinin Samatya Devlet Hastanesi'nde devam ettiği öğrenildi. Mehmet Akif A.'nın cansız bedeni hastanenin morguna kaldırıldı.

Öte yandan, polis ekipleri de olayın yaşandığı kafe ve ve çevresinde detaylı olay yeri incelemesi yaparak delileri tek tek topladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.