Ercan Çankaya

Toplumsal, geçtiğimiz Çarşamba günü yaptığı "Tiktokçu Sarıgül'e bir kötü haber de Sivas'tan: İl teşkilatı İyi Parti'ye geçiyor" başlıklı haberinde İyi Parti Sivas İl Örgütü'nden aldığı bir kulisi aktarmış; Mustafa Sarıgül'ün Türkiye Değişim Partisi'nin (TDP) 11 Haziran'da istifa eden Sivas il ve ilçe teşkilatlarının İyi Parti'ye geçeceğini duyurmuştu.

Toplumsal'ın kulisi doğrulandı.

TDP Sivas il ve ilçe teşkilatları ile kadın kolları teşkilatı tüm üyeleriyle birlikte İyi Parti’ye katıldı.

Üye katılım töreninde konuşan 25. Dönem Sivas Milletvekili ve İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Celal Dağgez şunları kaydetti:

İyi Parti, Türk Milletinden aldığı güçle büyümeye devam ediyor. Sivas’ta hemşehrilerimizin büyük teveccühü sayesinde her geçen gün ailemizin genişlediğine şahit oluyoruz.

Genç yaşlı, kadın erkek farketmeksizin insanımızın üzerine kurulan baskıdan kurtulup İyi Parti’ye üye olması, İyi Parti’nin gücüne güç katması, Geleceğin Türkiyesini inşa edecek iyiler hareketinde yer alması ve ‘şikayeti herkes eder, vakit mücadele vaktidir’ demesi sadece bizim açımızdan değil Türk demokrasi tarihi açısından da oldukça değerlidir.
Şüphesiz bu gelecek güzel günler adına umudun yeşermesidir. Güneşin doğması adına bulutların dağılmasıdır.

Bu vesileyle aramıza yeni katılan tüm arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyor, partimizin il ve ilçe teşkilatlarına da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Herkes bilsin ki; İyi Parti’nin hedefi hem Sivas’ta hem Türkiye’de seçimleri birinci parti olarak tamamlamaktır.

Hiç kimse unutmasın; İyi Parti’nin motivasyonu Türk Milletinin hak ettiği değerde yaşamasını sağlamak üzerinedir. Ne zaman yorulsak, ne zaman soluklanmak istesek bunu hatırlayalım ve hedefimize ulaşmak için durmayalım!

Çünkü biz iktidara yürüyoruz, milletimizle birlikte iktidar olacağız. Az kaldı!