Reyhanlı’nın Bahçelievler Mahallesi’nde toplanan yurttaşlar, mahallede iki gündür süren elektrik kesintisi nedeniyle bir basın açıklaması yaptı. Mahallede 48 saattir elektriklerin kesik olduğunu belirten yurttaşlar, buna paralel olarak suların da akmadığını kaydettiler. Mahalle sakinlerinin açıklaması şöyle:

Mahalle sakinlerinin en büyük sorunlarından birisi olan elektrik kesintisi ve arıza olaylarına duyarsız kalan TEDAŞ, Toroslar Elektrik Şirketi’nin mahallemize yaşattığı mağduriyeti dile getirmek için anayasal hakkımız olan basın açıklamasını yapmak için toplanmış bulunmaktayız. Şunu belirtmek isteriz ki bizim işçi, personel veya şahıslarla ilgili sorunumuz yoktur. Mahallemizde elektrikle ilgili eksiklerin giderilmesi için yetkililere çağrıda bulunmak için buradayız.

Açıklama sonrası bir yurttaş, “İki gündür elektriğimiz yok. Şu an size çay içirmek istesek suyumuz yok, rezillik. 2022’ye geçeceğiz; yani Suriye’de elektrik var, biz de yok” diye konuşurken başka bir yurttaş ise “48 saattir elektrik yok, başka sorunumuz mu var. Suriye’ye biz elektrik veriyoruz, ama memleketimizde elektrik yok” dedi.