Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Hakan A. isimli bir şahıs sokakta kız arkadaşını darp etti. Olayı gören kadının komşuları saldırgana müdahale etmek için aşağı indi.

DHA'nın haberine göre, Hakan A., kendisiyle kız arkadaşının arasına girmeye çalışan Nazif A.’ya da çatalla saldırdı. Yüzünden yaralanan Nazif A.’nın yakınları Hakan A.'ya saldırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, çatalla yüzünden yaralanan Nazif A. ile kollarından yaralanan Nazif A.'nın kız kardeşi Feyzanur Ç.'yi ambulansla hastaneye kaldırdı.

Hakan A. polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis ekipleri kavgaya karışan 6 kişiye kısıtlamayı ihlalden 3 bin 150’şer lira, maske takmadıkları gerekçesiyle de 900’er lira olmak üzere toplam 24 bin 300 lira para cezası uyguladı.

Çatalla yüzü yaralanan Nazif A., "Şahıs apartmanın önüne geldi. Hakaretler, tehditler savurdu. Ben de o esnada balkondaydım ve olan biteni izliyordum. Daha sonra kadına vurmaya başladı. Ben de aşağı indim ve 'Ne oluyor' dedim. O esnada belinden çatalı çıkardı ve bana vurdu. Kız kardeşime de vurarak düşürdü" diye konuştu.