Bir dizi ziyaret ve toplantı için Antalya’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’nu Büyükşehir Belediyesi önünde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve küçük bir kız çocuğu çiçekle karşıladı. Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediyesi zabıtasını selamlayarak, kendisini alkışlarla karşılayan vatandaşları selamladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyareti anısına şeref defterini imzaladı.


Genel Başkan Kılıçdaroğlu, daha sonra Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamına geçti. Ziyarete, Kılıçdaroğluna, CHP genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, Antalya İl Başkanı, belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaretten dolayı Antalyalılar adına teşekkür etti. Başkan Muhittin Böcek, ‘Geçtiğimiz yıl, 9 Kasım’da yoğun bakımdan çıkmıştım. Bu ziyaretiniz benim birinci yaş günüm gibi oldu. Çok teşekkür ediyorum. İyi günümüzde kötü günümüz de hep yanımızda oldunuz. Sizlerin Antalya’dan beklentiniz; Antalyalı vatandaşların en iyi hizmeti almasıydı. Bütün çalışma arkadaşlarım, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve İttifak’ımızın değerli üyeleriyle birlikte Antalyalı vatandaşlarımız için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz’ diye konuştu.

‘HİZMETLERİNİZDEN MEMNUNUZ’
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Muhittin Böcek’e hastaneye yattığı dönemde sadece Antalya’nın değil tüm Türkiye’nin dua ettiğini söyledi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, ‘Sayın Başkan sağlığınıza kavuşmanızı ve görevinizin başına dönmenizi tüm Antalyalılar bekliyordu. Çok şükür sağlığına kavuştunuz. Antalya’ya hizmet veriyorsunuz. Başarılı da bir hizmet veriyorsunuz. Çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Biz de bundan çok mutluyuz. Genel Başkan olarak çok memnunum’ ifadelerini kullandı.

ANTALYA DÜNYANIN GÖZBEBEĞİ
CHP lideri Kılıçdaroğlu, belediye başkanları ve özellikle Büyükşehir Belediye Başkanlarının belli aralıklarla toplandığına dikkat çekerek, şunları söyledi: ‘Hem uygulama birliğini sağlamak adına hem de verilen hizmetin kalitesini arttırmak adına güzel hizmetleri halka sunuyorsunuz. Hizmetlerinizden Antalyalılar da memnun. Antalya sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da gözbebeği bir şehir. Antalya önemli bir turizm, tarım ve arkeoloji merkezi. Böyle bir şehir de Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmak güzel bir şey. Verilen hizmetin karşılığını alıyorsunuz. Çok teşekkür ederiz. Bundan sonra da büyük bir uyum içinde, Büyükşehir Belediye Başkanımızın başkanlığında diğer belediyeler ile bir araya gelerek ortak sorunlar neslinde öncülük yaparak, çalışmalar yapmanız oldukça değerli. Tekrardan teşekkür ediyorum.’