Kartal Belediyesi, Covid-19 pandemisinin sosyal hayattaki yeni normalleşme adımlarıyla birlikte ilçe genelinde tedbiri elden bırakmıyor. Covid-19 pandemisinin başladığı ilk günden bu yana, Kartal’da halk sağlığını koruma ve salgının yol açtığı ekonomik sorunlara karşı mücadelesini aralıksız sürdüren Kartal Belediyesi, yüz yüze eğitime geçen öğrencileri ve öğretmenleri unutmadı. Yeni normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte ilçedeki okullara, içinde; dezenfektan, maske ve kolonyalı mendil olan hijyen kiti dağıtıldı.

KARTAL BELEDİYESİ TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatıyla özellikle minik öğrencilerin, salgına karşı daha tedbirli olmalarını ve korunmalarını sağlamak amacıyla, ilçedeki okullara hijyen kiti dağıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki okulları başarı ve sağlık dilekleri ile ziyaret ederek, öğretmenlere ve öğrencilere, içinde; dezenfektan, maske ve kolonyalı mendil olan hijyen kitlerini teslim etti.

Yüksel: ‘Öğretmen ve öğrencilerimizin yanındayız’
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin salgın ile mücadele noktasında yaptığı çalışmaları vurgulayarak, yeni normalleşme sürecinde tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini şu sözleriyle ifade etti:

Salgın ile mücadelede, yasakların hafiflemesi ile birlikte öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz yüz yüze eğitime geçti. Kartal Belediyesi olarak, miniklerimize ve kıymetli öğretmenlerimize virüse karşı tedbirli olmalarını hatırlamak ve okul hayatlarında yanında olduklarımızı hissettirmek için hijyen kitlerini teslim ettik. Tüm öğrencilerimize okul hayatlarında ve gelecekteki hayatlarında; sağlıklı, başarılı ve mutlu günler diliyoruz.