Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfaltlama mesaisinin yoğun olarak devam ettiği Karlıktepe Mahallesi'ne giden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, teknik ekipten çalışmaların son durumu ile alakalı bilgi alıp vatandaşlarla bir araya geldi. Kartal’ın ulaşım ve trafik alt yapısını güçlendirerek kenti yaşanabilir, modern bir kent haline getirmek için büyük bir alt ve üstyapı seferberliğine imza atan Kartal Belediyesi, ilçe genelindeki yol, sokak ve caddeleri yenilenen görünümlerine kavuşturmaya devam ediyor. Geniş kapsamlı çalışmalarının yoğunlaştığı mahallelerden biri de Karlıktepe Mahallesi Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karlıktepe Mahallesi’nin 6 sokağını asfaltlamak için yoğun bir mesaiye başladı.

2 BİN TON ASFALT
Hızır Reis, Rüştiye, Fıstık Ağacı, Taç, Andaç, Çayırbaşı Sokaklarını kapsayan asfaltlama çalışmalarında ekipler ilk etapta Hızır Reis Sokak’taki eski asfaltı söküp sokağı molozlardan, toz ve asfalt kırığından arındırdı ve yeni asfalt için hazır hale getirdi. Bir sonraki aşamada ise 320 metre uzunluğundaki sokağa 500 tonluk yeni asfalt serimi yapılarak, araç ve yaya trafiği için güvenli hale getirildi. Karlıktepe Mahallesi’nin diğer sokakları için de kolları sıvayan ekipler 6 sokak için toplam 2 bin ton asfalt dökülmüş olacak.

'OLAĞANÜSTÜ BİR İŞ ÇIKARTIYORLAR'
Çalışmalar hakkında konuşan Başkan Gökhan Yüksel, Kartallı halkın daha konforlu ve güvenli olması amacında olduklarını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

Çok ciddi bir program ile asfalt serim çalışmalarını yürütüyoruz. Söz verdiğimiz gibi Kartal'ı cazibe merkezi haline getirmek ve komşularımızı güvende tutmak için ciddi yatırımlar yapıyoruz. Bu çalışmalar bizi, ilçemizin geleceğine yönelik vizyonuna bir adım daha yaklaştıracak. Belediyemizin emektar işçileri de çukurları ve bozuk yolları onarmak için her gün büyük bir gayretle çalışarak olağanüstü bir iş çıkartıyorlar. Hepsine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Mahalleli, Kartal Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirterek, ekiplere ve Başkan Gökhan Yüksel'e teşekkür etti.