Hatay Büyükşehir Belediyesi, Expo2021 Hatay’ın tanıtım etkinlikleri ara vermeden devam ediyor. Kahkaha ve eğlence dolu etkinliklerin bu haftaki adresleri Antakya ve İskenderun oldu. Her yaştan Hataylı, tiyatro, film gösterimi ve çeşitli etkinliklerle keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Antakya HATMEK’teki etkinliklerde çocuklar, yüz boyama ve tiyatroyla eğlenirken çizgi film karakterleri ile birlikte film izlemenin tadını çıkardı. İskenderunlu çocuklar da iki gün süren etkinliklerde kukla, palyaço ve sihirbaz gösterileri ve filmlerle unutulmaz dakikalar yaşadı. Etkinliklerde çocuklara şapka ve balon gibi çeşitli hediyeler verildi. Expo’21 Hatay’ın kültür etkinliklerinden bir de ‘Hangisi Babası’ isimli komedi oyunu oldu. İskenderunlu tiyatroseverlerin büyük ilgisi ve beğenisini kazanan oyun ayakta alkışlandı.

Expo etkinlileri gelecek hafta sonu da tüm hızıyla sürecek. Ünlü illüzyonist Samet Erin, 18 Aralık Cumartesi günü İskenderun Devlet Konservatuarı salonunda, 19 Aralık Pazar günü de Antakya HATMEK salonunda çocuklarla buluşacak. Aynı zamanda Küçük Ayak ve Coco filmleri de Expo’21 Hatay tanıtımı etkinlikleri kapsamında bu hafta sonu minik izleyicilerle buluşacak.

Expo’nun tanıtımında büyük rol oynayan kültür, sanat ve eğlence etkinliklerinin devam edeceğini söyleyen HBB yetkilileri, tüm gösterilerin ücretsiz olduğunu bir kez daha hatırlattı.