Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel merkezinin talimatıyla bir dizi ziyarette bulunmak üzere Sivas'a gelen CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat  Han Köyü'ne uğradı. 2 Temmuz 1993'te, Sivas'taki Madımak Oteli'nde katledilen Hasret Gültekin'in mezarının başına giden CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek ve  Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, sanatçı için dua ettiler.

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Sivas katliamında yaşamını yitiren usta yorumcu Hasret Gültekin'in Sivas'ın İmranlı ilçesi Han Köyü'nde bulunan mezarını ziyaret ettiler . 

Akpolat, Gültekin'in mezarı başında '''Ve her gün daha umutlu ve her şey yaşanmadı daha' diyordu Hasret Gültekin. Madımak Oteli’nde katledilen bağlama ustası Gültekin'in mezarını ziyaret ettik. Kendisini bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum'' diye konuştu.

 Zeybek ise ''Ve dünya alışkanlıktan değil, sevgiyle mutluluktan dönsün diyor, hepinizi yüreğinizden öpüyorum' diyordu sevgili Hasret Gültekin. 2 Temmuz 1993’te karanlık şer odakları tarafından Madımak Oteli’nde yakılarak katledilen Hasret Gültekin’i kabri başında andık.Anısına saygıyla" ifadelerini kullandı.