Zorlu kış şartları ve yoğun kar yağışı dolayısıyla il genelinde tüm ilçelerde vatandaşların mağdur olmaması ve olumsuz bir durum yaşanmaması için gerekli tedbirleri alan ve özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından zorlu kış şartları ve kar yağışı dolayısıyla gıda bulmakta zorlanan sokak hayvanları için kentin farklı noktalarında kuru mama ile besleme yapıldı.

'CAN DOSTLARIMIZI UNUTMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL'
Dışarıda zorlu kış şartlarında yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarına yem ve mama desteğinde bulunduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

Zorlu kış şartlarında can dostlarımızı unutmamız mümkün değil. Kış şartlarının çetin geçtiği dönemlerde ağırlıklı olarak sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelerde besleme çalışması yapıyoruz. Yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarının beslenmesine yönelik çalışmaları önemsiyoruz. Besleme çalışmalarımıza destek veren duyarlı vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman can dostlarımızın yanındayız.