Kendisine sosyal medya hesabı üzerinden ulaşan Ali’nin babası Gökhan Darendelioğlu’nun isteğine duyarsız kalmayan Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatıyla doğum günü pastası Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu tarafından ulaştırıldı.

                Edirne’de yaşayan Ali Darendelioğlu, Ramazan Bayram’ına denk gelen 24 Mayıs’ta 4 yaşına girdi. Ancak tüm Türkiye’de olduğu gibi Edirne’de de sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için ailesi, Ali’yi doğum gününde pastasız bırakmak istemedi. Belediye Başkanı Recep Gürkan’a sosyal medya hesabından ulaşan baba Gökhan Darendelioğlu, oğlu için bir sürpriz yapmak istediğini belirterek, Başkan Gürkan’a durumu iletti. Bu isteğe duyarsız kalmayan Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talebi üzerine, Ali’ye doğum günü sürprizini Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ulaştırdı.

                Karşısında doğum günü pastasını gören Ali’nin mutluluğu ise gözlerinden okundu. Ali’ye mutlu yıllar dileyen Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, “Başkanımız Recep Gürkan’ın çok selamlarını getirdim. Mutlu yıllar diliyorum” dedi.

                Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Belediyesi’ne teşekkür eden Ali’nin Annesi Derya Darendelioğlu, “Oğlumuza çok güzel bir anı bıraktılar. Üstelik bir mesajımızla belediyemizi yanımızda bulduk. Çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu olduk. Koronavirüsü sürecinde de Edirne Belediyesi, çok güzel çalıştı. Çok güzel tedbirler aldı, Edirnelilerin her an yanında oldu” dedi.