Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Yayladağılı muhtarlar ve mahalle sakinleri ile buluştu. İlk olarak Ayışığı Mahallesi’nde vatandaşlar ile görüşen Başkan Savaş, muhtar ve mahalle sakinleri ile fikir alışverişinde bulunarak taleplerini dinledi.

HBB’nin mahallede gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan Lütfü Savaş, havaların düzelmesinin ardından en kısa sürede mahalle yolunda beton asfalt serimi gerçekleştireceklerini müjdeledi. Savaş mahalle ziyaretine Ayışığı İlkokulu ile devam etti. Minik öğrencileri ziyaret eden Savaş, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Ziyaretlerinin devamında Yayladağılı muhtarlar ile buluşan Lütfü Savaş, muhtarlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

'KALİTELİ GÜBRELERİ UCUZA SATACAĞIZ'
Kırsal kalkınma projesi ile çiftçilere nasıl destek verdiklerini anlatan Lütfü Savaş, “Memleketimize faydalı olmak için çalışıyoruz. Geçen senelerde köyden kente göçü önlemek amacıyla tohum, fide ve çilek desteğinde bulunmuştuk. Şimdi de organik gübre desteğinde bulunacağız. Artık bilim insanlarının önerdiği ve Avrupa’nın da kullanmaya başladığı gübreleri kullanacağız. Kaliteli gübreleri çiftçimize ucuza satacağız. Yerelden kalkınmaya önem veriyoruz. Amacımız çiftçilerimizin üretimine destek vermektir” dedi.

Başkan Savaş’a ziyaretlerinde Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım eşlik etti.