10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından Milli Mücadele Ödül Töreni gerçekleştirildi. Törende Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’ye de 'Yılın Belediye Başkanı' ödülü takdim edildi.

Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından Milli Mücadele'nin 102 yılı ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gerçekleştirilen Milli Mücadele Ödül Töreni’nde ödüller sahiplerini buldu. Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlenen görkemli ödül töreninde pek çok dalda başarılı isimler ödüle layık görüldü.

ÖDÜLÜ MUHİTTİN BÖCEK’TEN ALDI
Yoğun ilginin olduğu törene İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ile Av. Gülay Deveci, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik ve birçok isim katıldı.

Törende Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’ye “Yılın Belediye Başkanı” ödülü takdim edildi. Başkan Deveci ödülünü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten alırken kendisini bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederek Atakum için daha çok çalışacaklarını ifade etti.