Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi (PAYMER) hayırseverlerle ihtiyaç sahibi yurttaşlar arasında dayanışma köprüsü kurmaya devam ediyor, bu kez Ağrı’nın Patnos İlçesi’nde bulunan Tozlubulan İlköğretim Okulu öğrencileri için harekete geçti.

ÖĞRENCİLER KIŞIN RAHAT EDECEK
Belediye görevlileri, hayırseverlerin PAYMER’e bağışladığı mont, bere, atkı, eldiven, çorap, kazak, pantolon, kaşkol gibi birçok kışlık giyim eşyasını Tozlubulan İlköğretim Okulu öğrencileri için bir araya getirdi.

Öğrencilerin kış mevsimini rahat geçirmelerini sağlayacak olan giysiler, ayrı ayrı gruplandırıldıktan sonra kolilere yerleştirildi. Kolilerin yüklendiği kargo aracı yüzlerce kilometre yol katederek Ağrı’nın Patnos İlçesi’ne ulaştı. PAYMER’in kolilerini karşılarında görünce oldukça mutlu olan öğrenciler, giysiler için teşekkür etti

'ATAKUM'LA SINIRLI DEĞİL'
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, zor şartlarda eğitim gören öğrencilerin yüzlerinde tebessüm oluşturmayı amaçladıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

Kış mevsiminin yaklaşmakta olduğu bu dönemde öğrencilerimize bu şekilde destek olmak istedik. Dayanışmamız sadece Atakum’la sınırlı değil. Biz bu dayanışmayı daha önce olduğu gibi Türkiye’nin dört bir yanına taşıyoruz. Belediyemiz hizmette mesafe tanımıyor.