Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) yaz dönemi kurs kayıtları başladı. Öğrenciler, 12 Haziran’a kadar istediği kurslara online kayıt yaparak yaz tatilinde hem eğlenmenin hem de öğrenmenin keyfini çıkaracak.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğüne bağlı ATABEM’de öğrencilere yönelik ücretsiz yaz kurs kayıtları başladı. Öğrenciler, kurslar için 6-12 Haziran tarihleri arasında www.atabem.org.tr adresinden online işlemler üzerinden kayıtlarını yapılabilecek. Yoğun bir talebin olduğu kayıtlara ilk 3 gün içinde 4 bin 500 öğrenci kayıt yaptırdı. 

25 FARKLI BRANŞ
3-4-5-6-7 ve 8. Sınıf öğrencileri, yoğun ve yorucu geçen okul döneminden sonra yaz kursları ile ATABEM’de hem eğlenmenin hem de öğrenmenin keyfini çıkaracak. Akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda 17 kurs merkezinde 25 farklı branşın olacağı yaz dönemi kursları 4 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. 

KEMAN, BİLGİSAYAR KODLAMA, SATRANÇ 
Öğrenciler, matematik, fen bilimleri, Türkçe, ingilizce, hızlı okuma, bilgisayar kodlama, gitar, bağlama, halk oyunları, piyano, resim, satranç, yaratıcı drama, keman ve zeka oyunları (Mangala) gibi branşlarında ATABEM kurs merkezlerinde eğitim alacak.