Şarkıcı Demet Akalın, son albümü Ateş’le fiziksel ve dijital müzik platformlarının ve Radyo & TV verilerine göre 2019 yılının da en çok dinlenen kadın pop sanatçısı oldu. Mini bir kutlama yapıp basınla sohbet eden Akalın burada meslektaşı Hande Yener ve eşi Okan Kurt ile iki gün önce gerçekleştirdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyareti hakkında konuştu.

Yener ve Akalın’ın çok konuşulan ziyareti dışında, Okan Kurt’un toplantıda ne işi olduğu tartışmaları da yapıldı. Akalın, konu hakkında basın mensuplarına açıklama yaptı. Sözcü’den Emre Çevik’in haberine göre; Okan Kurt’un yanlarında bulunma sebebiyle ilgili açıklamada bulunan popçu, “Okan’ı Cumhurbaşkanımıza şikayet ettim, telefonda sürekli tavla oynuyor dedim. Sağolsun Cumhurbaşkanı hemen sildirdi telefondan, artık benimle ilgilensin. Sadece kızıyla ilgileniyor” dedi.

Erdoğan’ın kendisinin dobra biri olduğunu belirttiğini de anlatan Akalın “Cumhurbaşkanı’mız bana sen çok dobra birisin dedi. Bunu bu makamdan duymaktan çok mutlu oldum” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmasını anlatan Akalın, “Sayın Cumhurbaşkanı’mızdan ben randevu talep ettim, 1,5 ay sonra bir araya gelebildik. Giderken Hande ile konuştum ve beni de çağır dedi. Ofiste 1,5 saat kaldık ve kadına şiddet, hayvana şiddet gibi konuları kapsayan bir yasa geleceğini söyledi. Bizde üstümüze ne düşüyorsa yapacağımızı söyledik” dedi.

“MİLANO’DAN ALIŞVERİŞ YAPARIM, ANCAK ARABAMI YERLİ MALI ALIRIM”
Yerli otomobil hakkında da konuştuğunu belirten Akalın, “Yerli otomobil hakkında konuştuk, hemen sipariş vereceğimizi söyledik. Ben her zaman milliyetçiyim, Milano’dan alışveriş yaparım, ancak arabamı yerli malı alırım. Made in Türkiye diyoruz, hayırlı olsun” dedi. Cumhurbaşkanı ile konuşmalarının detaylarını paylaşayan popçu, “Köpek katliamları, şiddet gören kadınların şikayet etmemesi gibi konuları konuştuk. Cumhurbaşkanımız’da bu konuları sık sık takip ettiğini, gerekli yerleri hemen aradığını belirtti. Yasanın gelmesine çok sevindik, özel bir proje yapmayacağız, ancak elimizden geldiği kadar destek vereceğiz” dedi.