İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kaybeden ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağı konuşulan AKP'li Binali Yıldırım, milletvekillerine yeni yıl hediyesi olarak limon kolonyası yolladı.

AKP’li Yıldırım’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) milletvekilli odalarına yolladığı yıllbaşı hediyesinin yer aldığı çantada ve kolonya şişesinin üzerinde de TBMM logosunun yer alması dikkati çekti.

AKP’li Yıldırım’ın yolladığı çantadanın içerisinden çıkan notta ise “Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha uğurluyoruz. Yeni yılın ülkemize, devletimize ve aziz milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin artması, sağlık ve bereketin bol olması dileğiyle” ifadeleri yer aldı.

AKP'Lİ YÖNETİCİDEN ALDI
Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre; AKP'li Yıldırım’ın limon kolonyası aldığı şirketin sahibi de tanıdık çıktı. Limon kolonyasının Beb Kozmetik Şirketi’nden alındığı ve şirketin Başgöze ailesine ait olduğu öğrenildi.

Şirketin yöneticileri arasında yer alan Elif Başgöze, AKP İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı ve Ekonomi işleri Birim Başkanı olarak görev yapıyor.



Toplumsal TV'nin yeni videosunu izlediniz mi: