Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ı ziyaret ederek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumu hakkında bilgi alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Her şey kontrol altında. Bilinci yerinde. Konuşulanı anlıyor ve tepki veriyor. Farklı bir tedavi şekli de düşünülmüyor. Akdeniz Üniversitesi’nin bütün uzman hekimleri de süreci, tedaviyi devam ettiriyor" dedi.

Torun, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ni ziyaret etti. Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Rafet Zeybek, CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Başkan Böcek’in oğlu Gökhan Böcek, ağabeyi Şadi Böcek’in de hazır bulunduğu ziyarette Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’dan Başkan Böcek’in sağlığı ile ilgili bilgi alan Torun, Başkan Böcek’in durumunun her gün biraz daha iyiye gittiğini söyledi. 

BÖCEK'İN BİLİNCİ YERİNDE 
Böcek'in tedavide herhangi bir eksikliğin olmadığını belirten Torun, kamuoyunda çıkan nakil gibi yanlış bilgilendirmelere riayet edilmemesi, Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaların dikkate alınmasını istedi. Her şeyin kontrol altında olduğunu ve Başkan Böcek’in sağlık durumunun belli bir periyotta iyiye gittiğini açıklayan Torun, “Her şey kontrol altında. Bilinci yerinde. Konuşulanı anlıyor ve tepki veriyor. Farklı bir tedavi şekli de düşünülmüyor. Akdeniz Üniversitesi’nin bütün uzman hekimleri de süreci, tedaviyi devam ettiriyor. Şu anda yoğun bakımda. Yoğun bakımda olması da gerekir çünkü bir tedavi süreci var. Süreç dikkatle, özenle takip ediliyor” diye konuştu. 

BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki heyet Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Torun, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer’den belediye faaliyetleri ve projeleri ile ilgili bilgi aldı.